• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

Supportern: "Jag vill utmana alla Oskarshamnare"

3 januari 2019 12:56
EVENEMANG

Igår nåddes vi av den glada nyheten att såväl IK Oskarshamns som MODOs spelartrupper skänker vars två kronor per besökare på söndag till Barncancerfonden-insamlingen. Idag har vi en ny glad nyhet. Supportern Poul-Erik Nielsen utmanar hela Oskarshamn.


Klicka här för att komma till insamlingen >>

På söndag är det dags för Säsongens viktigaste match. Sedan tidigare skänker IK Oskarshamn och Be-Ge vars tio kronor per besökare till Barncancerfonden. Igår nåddes vi av beskedet att såväl IK Oskarshamns som MODOs respektive spelartrupper skänker ytterligare vars två kronor. Och idag kliver en av IK Oskarshamns supportrar fram. Livstidsmedlemmen och mångårige säsongskortsinnehavaren Poul-Erik Nielsen har redan skänkt 3275 kronor till insamlingen. Och nu utmanar han hela Oskarshamn.

– Ingen ska behöva bli sjuk, och framförallt inte barn. Jag tycker att hela projektet är ett fantastiskt initiativ av föreningen och har funderat på vad jag kan göra för att bidra, säger Poul-Erik Nielsen.

När han igår läste om att de båda lagen skänker vars två kronor så bestämde han sig. Han skänker en krona per besökare och gör det redan nu – med 3275 kronor till insamlingen.

– När jag läste om lagens bidrag så kände jag att "det här vill jag också göra" så nu satte jag in 3275 kronor till IK:s insamling. Det ska motsvara en krona per besökare eftersom att jag hoppas att det ska bli fullt hus.

Nu hoppas Poul-Erik att så många Oskarshamnare som möjligt kommer på matchen och på så sätt bidra till insamlingen. Han utmanar också så många som möjligt att sätta in en slant till insamlingen, smått som stort.

– Jag har ett barn i min släkt som drabbades av cancer. Men jag gör inte detta bara därför, utan jag vill samtidigt utmana alla Oskarshamnare att vara med och bidra. Alla bidrag, små som stora, gör skillnad och för mig var det självklart att stötta ett sådant här initiativ, avslutar han.

Insättningar till IK:s insamling kan du göra direkt på webben. Antingen med en betalkort eller via internetbank. Alla intäkter går såklart raka vägen till Barncancerfonden.

Klicka här för att komma till insamlingen >>