• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

En av föreningens grundare tar plats i Wall of Fame

28 januari 2019 16:53
WALL OF FAME

I samband med onsdagens match mot Leksands IF blir det dags för säsongens tredje och sista inval till IK Oskarshamns Wall of Fame. Huvudpartnern Be-Ge är matchvärd och föreningens kanske enskilt viktigaste person ska ta plats i finrummet.


Köp biljetter till onsdagens match här >>

Per Erik Persson, kanske mer känd som "Icke", är Be-Ge-sonen som funnits med kulisserna ända sedan tiderna begynnelse. Han var tillsammans med ett par andra starka herrar initiativtagare till föreningens grundande 1970. Han har varit en storsponsor både privat och genom Be-Ge-koncernen under alla år och har såväl satsat som räddat föreningen vid flertalet tillfällen. Och nu är det dags att föreviga "Icke" Persson som en av föreningens allra största herrar genom tiderna.

Juryns motivering lyder enligt följande:
"Det är ingen överdrift att säga att hockeyns överlevnad i Oskarshamn i mångt och mycket är starkt förknippad med en mans engagemang och kärlek till idrotten; Per Erik ”Icke” Persson. Som initiativtagare till sammanslagningen av ishockeysektionerna i IFK och AIK såg han till att IK70 såg dagens ljus och växte sig starkare och starkare. Därefter har flertalet ekonomiska räddningsaktioner iscensatts när klubben haft bekymmer och utan hans insatser hade klubben troligtvis inte överlevt. Än i dag ser han till att familjeföretaget Be-Ge ger ett urstarkt och avgörande stöd som klubbens största partner."

Invalet av Per Erik Persson sker strax innan nedsläpp mot Leksand på onsdag. Se därför till att komma i god tid till matchen, dels för att undvika köer och dels då matchintrot drar igång redan 18:53. Matchstart 19:00.

Köp biljetter till onsdagens match här >>