Backsidan förstärks - Sheriffen tillbaka

7 november 2017 15:00

Sheriffen är tillbaka i laget. Under tisdagen blev det klart att 28-årige Kevin Marshall återigen är IK Oskarshamns spelare och ansluter på lån från SHL-klubben Rögle BK.


Det är nu snart två veckor sedan Rögle BK valde att kalla hem sin kanadensiske back Kevin Marshall efter att han varit en av IK Oskarshamns viktiga kuggar under de inledande tolv matcherna. Efter fyra matcher med Skånelaget, där Marshall snittat 12:08 i istid, står det nu klart att han återvänder till IKO.
– Vi är väldigt glada över den här lösningen och vet att Kevin kommer att komma in och hjälpa laget direkt från första bytet. Han var en viktig pusselbit för oss i inledningen och kommer att fortsätta att vara det, säger sportchef Per Kenttä.

Under sina tolv matcher med IK Oskarshamn snittade Kevin Marshall 23:14 i istid, en notering som fortfarande är högst i laget. I sin näst sista match tryckte han dessutom in sitt första mål för laget i bortamatchen mot Troja/Ljungby.

Efter en snabb pappersexersis under tisdagen står det dessutom klart att Kevin Marshall finns spelklart redan till kvällens bortamatch mot IK Pantern. Lånet gäller tills vidare.