Sylvegård ansluter till IK Oskarshamn

20 februari 2018 09:15

18-årige Redhawks-forwarden Markus Sylvegård är tillbaka i IK Oskarshamn. Efter en lyckad sejour i inledningen på säsongen är han nu på plats för att förstärka forwardsbesättningen tills vidare.


Han kom en bit in på försäsongen och fanns med under de inledande 14 matcherna för IK Oskarshamn. Facit blev fem poäng med två mål och tre assist och de allra flesta minns nog bland annat det stenhårda slagskottet i powerplay hemma mot Pantern i omgång tre. Sedan dess har Markus Sylvegård varit bofast i SHL med Malmö Redhawks där det blivit tre mål och två assist på 25 matcher kryddat med ytterligare något mål under olika straffläggningar.

Under måndagskvällen anlände Sylvegård på nytt till Be-Ge Hockey Center och finns tillgänglig för spel genom sin dubbelregistrering redan under morgondagen och bortamatchen mot Timrå IK.

– Vi är glada över att Markus är tillbaka. Han gjorde det bra när han var här senast, kan vårt sätt att spela och blir en bra krydda för forwardssidan under den närmaste tiden. Exakt hur länge "Sly" kommer vara här vet vi inte riktigt, men vi kommer att ha en kontinuerlig dialog med Malmö Redhawks kring honom, kommenterar sportchef Per Kenttä.