IKO presenterar: Säsongens Ladies Hockey Night

23 augusti 2018 16:24
EVENEMANG

Är ni redo tjejer? För det har blivit dags igen. Kvällen som nu för tiden är en självskriven succé är tillbaka – Ladies Hockey Night. Och i år kickstartar vi säsongen med en hejdundrande tjejkväll under säsongens andra hemmamatch.


Värmen börjar lägga sig och hockeysäsongen närmar sig med stormsteg. Det gör att det också är hög tid att presentera säsongens Ladies Hockey Night. Den här hösten ser vi dessutom till att tagga lite extra – lördagen den 29 september blir nämligen årets enda chans. På isen ställer IK Oskarshamn upp mot klassiska IF Björklöven med matchstart 18:00.

Ladies Hockey Night – lördagen den 29/9 kl 16:00
Grundkonceptet känner de allra flesta till sedan tidigare och i vanlig ordning ställer vi upp med ett heltaggat FAKE. Huvudrätt innan matchen, efterrätt i första pausen, utlottningar och livemusik med allt från gamla godingar, mängder av allsång och de senaste popdängorna. Men framförallt – en kanonfest kring IKs match mot Björklöven. Efter matchen avslutar vi med en efterfest i Be-Ge Hockey Center som är öppen för alla. Därefter flyttar vi sedan festen vidare till Badholmen, dit du kommer kunna åka gratis med IK-spelarbussen.

Såhär bokar du:
Utse en bokningsansvarig som finns redo och klar om nästan exakt en vecka, torsdagen den 30 augusti klockan 18:00. Ta reda på era eventuella allergier i sällskapet, så att ni kan skriva i dessa direkt vid bokningstillfället. Vid genomförandet av din bokning kan du betala antingen med betalkort eller med en faktura på 10 dagar. Observera att alla i sällskapet måste vara fyllda 18 år.

Din bokning lägger du på biljetter.ikoskarshamn.se/lhn.

Har du några ytterligare frågor kring Ladies Hockey Night är du varmt välkommen att höra av dig till oss på [email protected].