Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Idag 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan

Forwardssidan fylls på – Dahlström klar

2 maj 2018 09:58
HERR

Sportchef Per Kenttä fortsätter att fylla på truppen för den kommande säsongen. John Dahlström, 21, som i januari lånades in för resten av säsongen har under onsdagen skrivit ett permanent kontrakt med IK Oskarshamn för de kommande två säsongerna.


För två säsonger sedan var John Dahlström en stor poängproducent i Medicine Hat Tigers i den kanadensiska juniorligan WHL, och dessutom var en av de sista som gallrades bort från den svenska JVM-truppen. När han till den förra säsongen valde att flytta hem till Sverige igen föll valet på ligakollegan Almtuna IS. I Almtuna hade Dahlström svårt att få ut sin fulla potential och den 29 januari lånades han in för resten av säsongen med IK Oskarshamn där han fick en ordentlig islossning. På 21 matcher blev det elva poäng, varav sju mål – bland annat ett hattrick i 6-0-segern mot Södertälje den 23 februari. Nu är John Dahlström klar för de kommande två säsongerna med IK Oskarshamn.

– John kom till oss med lite stukat självförtroende, men när han väl fick ordning på grejerna såg man hans potential. Han är stark med puck, framförallt runt kassen och har dessutom ett riktigt vasst skott. Han har alla möjligheter att utvecklas till en toppspelare i ligan, kommenterar sportchef Per Kenttä.

John Dahlström:
– Jag kom in här i slutet på förra säsongen och fick vara med om en väldigt rolig avslutning, även om det inte gick hela vägen. Här känner jag att jag kan utvecklas ytterligare och vill fortsätta vara med och bygga vidare på lagets och min egen potential. Det känns skitbra att både sportchefen och tränarna tror på mig och då är det hela ett enkelt beslut.

Kontraktet med John Dahlström är skrivet till och med säsongen 2019/2020.