IK Oskarshamn storsatsar på publikfest i Be-Ge Hockey Center

10 oktober 2017 11:34

Begreppet "enkronasmatch" är något som de allra flesta känner till - regionens näringsliv kliver in en specifik match och bjuder på inträdet genom att lägga ett visst antal kronor per besökare. Lördagen den 28 oktober, när IK Oskarshamn möter IF Björklöven, är det dags i Be-Ge Hockey Center.


Säsongens första lördagsmatch går av stapeln den 28 oktober när IF Björklöven gästar IK Oskarshamn. Men inte nog med att det är första lördagen så storsatsar nu IK Oskarshamn tillsammans med regionens näringsliv mot en riktig publikfest. Initiativtagare är nye sportchefen Per Kenttä.

– Ska vi nu göra en ordentlig nystart med den här klubben så är det dags för en rejäl hockeyfest också. Supportrarna jag pratar med nämner alltid att det är en väldigt tydlig skillnad på spelet och att det är rolig hockey att titta på. Så nu ska vi och våra partners bjuda på inträdet och bannemej fylla hallen för att visa alla hur bra vi är, säger sportchef Per Kenttä.

När klubben i våras ritade upp målbilden för de kommande tre åren var ”regionens mest underhållande idrottsupplevelse” och ”vinna HockeyAllsvenskan 2020” ord som fastnade hos många. Projektet sjösattes så smått för en dryg vecka sedan - och hittills har intresset varit stort bland företagen.

– Vår stora förhoppning är ju att både näringslivet och våra supportrar ska tycka att det här är en rolig satsning, att det blir en fullsatt Be-Ge Hockey Center och en riktig publikfest. Såhär långt är intresset på topp och vi är redan nu uppe i 54 kronor per besökare.

Vill du läsa mer om förutsättningarna, biljetter och annan info? Klicka här >>

Skulle ditt företag vilja vara med och bidra till publikfesten? Klicka här >>