IK Oskarshamn söker U16-tränare

4 juli 2018 16:20
UNGDOM

Vi har en ungdomsverksamhet som under senaste åren utvecklats på ett tillfredsställande sätt, men fortfarande finns utmaningar. Klubben har en tydlig plan för framtiden, där ungdomsverksamheten har en stor och viktig roll. Vi söker nu en ny tränare för vårat U16 lag till föreningen. Är du rätt person att vara med i arbetet att utveckla en klubb på frammarsch?


Vi söker nu en ambitiös tränare, redo att anta utmaningen att tillsammans med klubben fortsätta utvecklingen av ungdomsverksamheten i allmänhet, samt spelarna i A-pojkgruppen i synnerhet. Dina erfarenheter är självfallet viktiga, men dina ambitioner och visioner är av ännu större betydelse. Vi värdesätter lojala och socialt kompetenta människor. Uppdraget innefattar i sin korthet att man du är ansvarig för A-pojks lagets dagliga verksamhet, (spelare födda 2003–2004) vad gälla isträning, fysträning, säsongsplaneringen för träningsgruppen och att du är ansvarig för U16/A1 under matcherna. Assisterande tränare, lagledare och materialförvaltare kommer att finnas.

Vid intresse och fortsatta samtal kommer vi utveckla mer i detalj vad uppdraget innebär.

Du jobbar tätt tillsammans med klubbens övriga sportsliga ledning, såväl sportchef som ungdomsledare, a-lagstränare och juniortränare. Du får möjlighet att jobba i en utvecklande och inspirerande arbetsmiljö.

Vid intresse, vänligen hör av dig till någon av oss.
Sportchef Per Kenttä: [email protected], 070-5350027
Ungdomsansvarig Viktor Fredén: [email protected], 070-8671432