IKO:s ordförande: "Jag står i klacken på fredag"

14 november 2017 15:16

Fredagens match mot AIK är mer än bara en fredagsmatch. På initiativ av huvudstyrelsens ordförande Johan Franzén kommer styrelse, personal samt spelare och ledare från J- och U-sektionen att sluta upp på hemmastå tillsammans med Blue Front Support - lyft trycket ytterligare en nivå tillsammans med oss.


Klackmatchen - det väljer vi att kalla fredagsmatchen mot AIK. På initiativ av föreningens ordförande Johan Franzén kommer vi tillsammans med supporterklubben Blue Front Support stärka mantalet på ståplats med styrelse, personal samt spelare och ledare från junior- och ungdomssidan för att lyfta trycket runt matcherna ytterligare en nivå.

– Blue Front Support gör ett jättefint jobb och där är massa eldsjälar som skriker sig hesa varje match för att lyfta laget och inramningen. Stämningen är bra, publiksnittet är bra...men tillsammans kan vi höja det hela ytterligare ett litet snäpp. Förhoppningsvis kan det dessutom stärka klacken på sikt genom att fler rycks med på fredag och blir en del av den av det här, säger föreningens ordförande Johan Franzén.

– "Tillsammans är vi Oskarshamn" har varit en grej vi tryckt på under ett par år och som vi både vill stärka och bygga ytterligare. Det är tillsammans vi når framgång; spelare och ledare på isen, publiken och klacken på läktarna. Utan den ena är den andra ganska maktlös.

Och nu hoppas vi även få se dig i Be-Ge Hockey Center på fredag. Klä på dig din snyggaste IK-tröja och slut upp. Matchen startar klockan 19:00 och Supporterbaren öppnar redan klockan 18:00. Där bjuder vi även på tränarintervju kl 18:30. Varmt välkomna.

Slut upp på ståplats - säkra din biljett HÄR >>