• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

"När våra grabbar hakade på utmanade jag MODO"

2 januari 2019 12:55
HERR

På söndag är det äntligen dags. IK Oskarshamn ställer upp för Säsongens viktigaste match och målet är att samla in 100.000 kronor till Barncancerfonden. Nu har Joakim Thelin fått med A-laget på att skänka två kronor per åskådare – och även motståndaren MODO Hockey har hakat på.


Söndag. Säsongens viktigaste match. IK Oskarshamn mot MODO. Och målet med matchen är att samla in 100.00 kronor till Barncancerfoncen. Sedan tidigare står det klart att IK Oskarshamn kommer att skänka tio kronor per åskådare. Och även huvudpartnern Be-Ge-koncernen har hakat på och lagt ytterligare tio kronor. Idag står det dessutom klart att ytterligare fyra kronor per besökare kommer att skänkas, detta från de respektive lagens spelartrupper.

– För mig är det här ett fantastiskt bra ändamål och något som jag själv är väldigt engagerad i. Så jag ställde frågan till grabbarna i laget om vi skulle lägga två kronor per besökare och de hakade på direkt, säger Joakim Thelin, som inte nöjde sig där:

– När våra grabbar hakade på så utmanade jag även MODOs målvakt Linus Lundin, som jag spelat med tidigare, om han kunde få med dem. Och de hakade också på. Fantastiskt kul, fortsätter Thelin.

Totalt kommer det alltså att skänkas 24 kronor per besökare till Barncancerfonden. Tio kronor från IKO, tio kronor från Be-Ge, två kronor från IK-truppen och två kronor från MODO-truppen. En publiksiffra på 2500 personer skulle därmed kunna ge 60.000 kronor – en rejält bra bit mot målet som är satt till 100.000 kronor.

– Jag håller verkligen tummarna för att det kommer mycket folk. Det är söndag, en bra tid för alla att gå på hockey, en bra match mellan två bra lag och ett bra sätt att stödja Barncancerfonden på. Det finns inga bortförklaringar, avslutar han.

Biljetter till matchen köper du här >>
IK Oskarshamns auktioner där alla pengar går till BCF >>
IK Oskarshamns insamling på Barncancerfondens hemsida >>