Be-Ge stöttar i slutspurten

8 februari 2018 20:00

Laget behöver allt stöd i den viktiga slutspurten där sex av nio återstående matcher spelas på hemmaplan. Vår huvudpartner Be-Ge står bakom laget i vått och torrt och drar nu sitt strå till stacken för att stötta när det behövs som bäst.


IK Oskarshamn och Be-Ge-koncernen har ett långt och troget förhållande i ryggen och satsar långsiktigt tillsammans. När serien nu går in i ett avgörande slutskede kliver huvudpartnern fram och visar sitt engagemang extra tydligt.

– Det känns verkligen som vi har allt i egna händer. Med sex matcher på hemmaplan gäller det att stötta laget på allra bästa sätt, säger Peter Ek, nytillträdd VD på Be-Ge Personbilar AB.

Företaget är bland annat matchvärd vid lördagens match mot Almtuna och partner till eventet Grabbkväll i Arenarestaurangen. Dagen till ära har Be-Ge tagit fram en speciellt designad klappa som extra tydligt visar företagets stöd (se bilden).

– Klapporna läggs på alla stolar och det går inte att ta miste på vilket lag vi ska bära fram till seger, säger Peter Ek och får medhåll av säljaren Viktor Persson.

Peter Ek och hans kollegor på Be-Ge Personbilar har också ett stort antal biljetter till lördagens viktiga match mot Almtuna som man delar ut till kunder.

– Har du inte redan löst biljett så kom till oss och prata bil så bjuder vi på ett par platser till matchen. Vi vill verkligen uppmana alla att komma och stötta, avslutar Peter Ek.

VIDEO: DAGS FÖR SISTA VÄXELN - GE LAGET DITT STÖD!