Marshall och Rögle bryter - lämnar IKO

9 november 2017 16:45

Det kan gå fort i hockey ibland. Under efterdagen har IK Oskarshamn nåtts av beskedet att Kevin Marshall och Rögle BK bryter sitt kontrakt - med det bryts också den pågående utlåningen till IK Oskarshamn med omedelbar verkan.


Han kom till IK Oskarshamn första gången under augusti månad och blev väldigt snabbt en ledande spelare i laget som också belönades med ett A på bröstet. För drygt två veckor sedan, efter tolv matcher, 1+1 och mest istid i serien, kallades han hem till Rögle BK och SHL. Under tisdagen fanns han åter i IK Oskarshamn och spelade bortamatchen mot IK Pantern. Idag har IKO dock nåtts av beskedet att Rögle BK bryter kontraktet med Kevin Marshall och med det avslutas också utlåningen till IK Oskarshamn per automatik.

– Såklart tråkigt för oss men vi vill verkligen tacka Kevin för tiden i Oskarshamn. Han har varit viktig för oss de matcherna han har varit här och har bidragit med hög nivå på sitt backspel och grymt proffsig attityd varje dag, säger sportchef Per Kenttä som är i full gång med att se över något eventuellt förvärv till backsidan.

Utlåningsavtalet med Rögle BK bryts med omedelbar verkan. IK Oskarshamn önskar Kevin Marshall ett stort lycka till i sin fortsatta karriär.