• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

Information kring biljetter till bortastå

27 mars 2019 11:44
BILJETT

Fredagens hemmamatch i Be-Ge Hockey Center sålde slut omgående. Till tisdagens match återstår endast några hundra hemmaståbiljetter. Med anledning av rådande biljettryck väljer IK Oskarshamn att omstrukturera kring biljetter till bortastå.


Biljettrycket till de två kommande SHL-kvalmatcherna i Be-Ge Hockey Center har varit skyhögt. Fredagens match sålde helt slut på några timmar efter biljettsläppet i förra veckan och till tisdagen återstår det i skrivande stund cirka 300 hemmaståbiljetter innan även den matchen kan noteras som slutsåld.

Med anledning av biljettrycket och med hänsyn till säkerheten och gästande supportrar har IK Oskarshamn beslutat att inte släppa upp biljetter till bortastå till allmän försäljning via ikoskarshamn.ebiljett.nu. Om du är Timrå-supporter, och inte reser med de arrangerade bussarna från Medelpad, finns istället följande sätt att boka bortabiljetter på:

Alternativ 1

Redan nu kan du via Timrå IK Supporterklubb boka lösbiljetter på bortastå till matcherna den 29/3 och 2/4 via deras hemsida, tikare.se/biljetter. Där fyller du i dina uppgifter, väljer vilken match och antal biljetter. Biljetterna hämtas och betalas sedan vid entrén till bortastå.

Alternativ 2

Du kan också välja att inte förboka någon biljett och istället bara komma till Be-Ge Hockey Center. Vid bortaståentrén säljer vi de biljetter som inte är bokade av supporterklubbens bussar eller förbokade via tikare.se. Observera dock att biljetterna kan ta slut.

Biljettpris

Pris för bortaståbiljetterna är det ligafastställda 100kr/st. Och det priset gäller såväl vuxen som ungdom. Barn 0-7 år går in gratis i vuxens sällskap.

Hitta till bortastå

För att hitta till bortaentrén tar du sikte på Be-Ge Hockey Centers huvudentré på Döderhultsvägen 5B. Strax till vänster om vanliga huvudentrén kommer det att finnas en passage längs utsidan av långsidan där du sedan hittar bortaentrén. Entré- och publikvärdar kommer även att finnas nära till hands för att guida dig rätt.