Lyft & Service höjer sitt stöd – Blir ny Stjärnpartner
Publicerad: 2021-06-30
Partner
2019 – Silverpartner. 2020 – Guldpartner. På bara två säsonger har Lyft & Service tagit stora kliv i sin stöttning till IK Oskarshamn. Nu tar man ytterligare ett steg uppåt och blir Stjärnpartner till klubben. Tack för stödet!

– Vi välkomnar stolt Rikard Lundgren och Lyft & Service in på Stjärnpartner-nivån, säger försäljningsansvarige Therése Elofson och fortsätter:

– På bara två säsonger har Lyft & Service tagit väldigt stora kliv i sitt samarbete med oss och vi är otroligt glada att vi får deras förtroende fortsatt under säsongen 21/22, dessutom på en högre nivå. Företaget kommer synas på sargen på TV-sidan, precis som tidigare säsong, men nu även på matchdräkten, på A-lagets byxor.

Rikard Lundgren om avtalet:

– Vi har under senaste åren haft en positiv utveckling. Det har vi många att tacka för – personal, kunder och samarbetspartners. I och med detta har vi också fått möjligheten att ge något tillbaka och då känner vi att det känns bra och naturligt att kunna bidra och "dra vårt strå till stacken" till något som ligger oss "Bönder" så varmt om hjärtat.

– Vi hoppas att samarbetet ger oss en naturlig och positiv chans att exponera vårt företag samt att vi kan öka vår möjlighet att "bygga broar" på alla plan i vårt avlånga land, inte bara på våra lastbilsekipage och personal på vägarna i Oskarshamn, länet, Sverige och Norden, avslutar Rikard Lundgren.

Se klippet med Arsi, Therése och Rikard här.

Tack för fortsatt förtroende, Lyft & Service.

Kommunikatör Gustav Backlund