Publikinformation: Försäsongens sista hemmamatch

6 september 2017 18:09

Det är hemmagenrep i Be-Ge Hockey Center när IK Oskarshamn under fredagskvällen tar emot nykomlingen Troja-Ljungby. Här ger vi dig all matnyttig information om vad som gäller för biljetter och vad som händer i arenan under kvällen.


Vuxen: 80kr (18 år eller äldre)
Ungdom: Fri entré (0-17 år)
Samtliga säsongskort: Fri entré
Scania-passerkort: Fri entré

Kickoff för våra säsongskortsinnehavare Arenarestaurangen öppnar redan klockan 18:00 där huvudtränare Björn Hellkvist kommer att ge er alla förutsättningar och tankar inför matchen. Sportchef Per Kenttä bjuds sedan upp på scenen för att prata om sitt lagbygge och lovar att svara så gott han kan på alla era eventuella frågor. Varmt välkomna!

Arenarestaurangens barer öppna för alla Inne i arenan kommer Arenarestaurangen en våning upp att hålla öppet såväl innan som under matchen. Barerna kommer att hålla öppet för alla, oavsett VIP-biljetter eller ej. Trappan hittar du i foajén bakom sektion F längs långsidan mot fotbollsarenan.

Inträde betalas direkt i dörren Det går inte att förköpa biljetter eller förboka plats till matchen. Inträde löses direkt i dörren, antingen med kontanter eller kort. Väl inne i Be-Ge Hockey Center kommer sektionerna A och D att vara avspärrade pga sargbytet.

Sektion A och D avspärrade
På grund av förberedelser för sargbytet som genomförs nästa vecka är sektionerna A och D helt eller delvis avspärrade i Be-Ge Hockey Center. Den bortre långsidan, mot fotbollsarenan, sektionerna B och C samt nya sektion M kommer att vara öppna för fri sittning.

Scania-passerkort ger fri entré Precis som förra säsongen så är Scania Oskarshamn försäsongspartner till IK Oskarshamn. Du som är anställd på Scania tar med ditt passerkort och visar detta i entrén. Observera att det endast gäller passerkort utfärdade av Scania med Scanias logga på.

Matchen webbsänds på LiveArena IK Oskarshamn kommer att webbsända samtliga träningsmatcher för den som inte kan närvara i Be-Ge Hockey Center. Sändningarna kommer vara fullskaliga med kommentator. Matchen mot Troja hittar ni HÄR.