• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Idag 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Biljettinformation inför slutspelet

8 mars 2019 15:37
BILJETT

Grundserien går mot sitt slut och redan på måndag drar den HockeyAllsvenska finalen igång på bortaplan. På onsdag är det sedan dags för match nummer två i Be-Ge Hockey Center. Här hittar du nyttig information kring biljetter.


Biljettpriser Fristads Hockey Challenge

Sittplats, rad 1-3 – 180 kr / 200 kr
Sittplats, rad 4 och uppåt – 200 kr / 220 kr

Hemmastå, vuxen – 120 kr / 140 kr
Hemmastå, 8-19 år – 70 kr / 80 kr
Hemmastå, 0-7 år – Fri entré i vuxens sällskap

Sittplats, familj – 200 kr per vuxen och barn/ungdom (150 kr för vuxen, 50 kr för barn/ungdom tom 19 år)

Priset till vänster här nedan avser förköp på webben och ICA Maxi och gäller fram till 1h innan matchstart. Biljetter köpta 1h innan match eller senare kostar något mer. Säkra därför dina biljetter så tidigt som möjligt. Biljetter kan också köpas i biljettkassan utanför Be-Ge Hockey Center som öppnar en timme innan match.

Spelschema Fristads Hockey Challenge

Slut- och kvalspelets olika steg hittar du utförligt på HockeyAllsvenskan.se. Där hittar du också alla datum som gäller för eventuella kommande matcher i de olika stegen.

Biljettsläpp

Första biljettsläppet, då vi släpper onsdagens match, sker imorgon lördag klockan 12:00. Biljetter köper du i vanlig ordning på ikoskarshamn.ebiljett.nu och i förbutiken hos ICA Maxi Oskarshamn.

Ytterligare information om kommande biljettsläpp kommer vi att kommunicera så tidigt som möjligt via ikoskarshamn.se och sociala medier. Följ oss på Facebook, Twitter och Instagram för att ta del av informationen så snart den blir klar.

Gästande supportrar

Gästande lags supporterklubb har förtur till biljetterna på bortastå (sektion E). Biljetter som inte tingas av supporterklubben släpps till försäljning via ikoskarshamn.ebiljett.nu dagen innan match klockan 08:00, om inte annat är överenskommet. För gästande supportrar som önskar sittplats rekommenderar vi sektion D.

Rullstolsplatser

Be-Ge Hockey Center erbjuder ett begränsat antal platser för rullstolar nere vid sargen på sektion A. Dessa bokas via IK-kontoret på [email protected] eller 0491-38 22 00. Först till kvarn gäller.

Ytterligare frågor

För ytterligare frågor kring biljetter eller våra matcher, tveka inte på att kontakta oss på 0491-38 22 00 eller [email protected]

Icke Dicke Doa – Varmt välkommen till Be-Ge Hockey Center!