Idag släpper vi säsongskort på ståplats för säsongen 2020-2021!
Publicerad: 2020-05-11
Dags för säsong två i SHL och som vi ser fram emot hockey igen. Nu är det dags för dig som supporter att teckna upp säsongskort för säsongen 20/21.

Planeringen inför kommande säsongskortssläpp har varit intensiv. Under slutet av säsongen 2019-2020 beslutade vi oss för att byta biljettleverantör vilket har inneburit mycket arbete med att föra över en stor mängd information och göra de anpassningar vi behöver för att bygga biljettshoppen så att den är anpassad för Be-Ge Hockey Center. Inför kommande säsong kommer ni att mötas av kundtjänsten på biljettföretaget Tickster ifrån Arvika.

Systembytet innebär att säsongskortshanteringen, köp av biljetter och restaurangbokningar kommer att se lite annorlunda ut, men betydligt mer överskådligt för våra säsongskortsägare och besökare. Något som blir mycket lättare att hantera är att man kommer att kunna lämna över sitt säsongskort till en vän eller bekant om man själv inte har möjlighet att gå på en match, något som har varit önskat av många.

Säsongskort på ståplats

Vi släpper säsongskort för kommande säsong på ståplats. Från och med 11 maj kommer man ha möjlighet att köpa säsongskort på ståplats. Klacken är bästa platsen. Det finns inte någon annan plats där trycket och stämningen är bättre! Säsongskort köper du här.

Säsongskort på sittplats

Be-Ge Hockey Center har begränsad kapacitet på sittplats och vi vill erbjuda så många som möjligt att komma och uppleva våra matcher. Därför kommer vi inte att erbjuda någon nyteckning eller kölista på sittplats säsongen 2020-2021.

Förlängning av säsongskort på stå- och sittplats från säsongen 2019-2020

Du som är privatperson och hade ett säsongskort 2019-2020 på stå- eller sittplats kommer att få ett erbjudande om att förlänga ditt/dina säsongskort till säsongen 2020-2021 per mejl eller brev. Om du inte är nöjd med de platser du hade förra säsongen så kommer du inte att kunna byta din plats. Du kommer dock att kunna byta korttyp från Grundsäsong till All inclusive och vice versa. Om du inte har fått någon förfrågan om förlängning under vecka 20 eller om du har några frågor om ditt erbjudande så hör av dig till oss på [email protected] eller på tel. 0491-38 22 00. Du har möjlighet att förlänga ditt säsongskort fram till och med 4 juni klockan 23.59, sedan släpps din/dina platser till IK Oskarshamns förfogande.

Blue Front Support

För mer information för dig som är medlem i Blue Front Support: gå in på denna länk.

Företag

Om du är intresserad av att gå på hockey i Be-Ge Hockey Center och synas tillsammans med IK Oskarshamn, ta en kontakt med Therése Elofson på [email protected] eller 0491-38 22 05.

Petra Gustafsson