Svenska Spel


(Klicka på bilden för att göra den större)

SÄSONGSKORT PRIVAT 2017/2018

Säsongskortspriserna och paketeringen av vårt tillvalspaket PREMIUM är nu klart och redo att presenteras. Grundmodellen och prissättningen är i det närmaste identisk med förra säsongen förutom att både grundpaketet och PREMUM-tillvalet är spetsade med ytterligare komponenter för att tilltala så många som möjligt. Samtliga kortkategorier ovan kan kryddas med PREMUM-paket nedan.

(Klicka på bilden ovan för att göra den större)

Ordinarie säsongskort
Vill du ha grundseriens alla matcher utan några större krussiduller eller konstigheter? Då är det vårt ordinarie säsongskort som är rätt för dig. 

Säsongskort PREMIUM
Vårt tillspetsade alterantiv är för dig som önskar mer av allt, och dessutom en chans att tjäna in pengar på ditt säsongskort tack vare våra mervärden både i Be-Ge Hockey Center men också hos våra partners. 

Familjesäsongskort
Ett prisvärt alternativ för er som familj, där en vuxen + en ungdom köper säsongskort för samma pris som en vuxen till ordinarie pris. Till säsongen 2017/2018 kommer en ny sektion med stolar byggas i Be-Ge Hockey Center. Det gör att McDonalds familjeläktare numera finns på sektion M.

Hur du köper säsongskort

Förlängning - befintlig kund
Du som hade säsongskort under säsongen 2016/2017 hade din plats reserverad till och med den 30 juni. Kontakta oss på uppgifterna nedan för att få hjälp att boka säsongskort för den kommande säsongen. 

Nyteckning - ny/nygammal kund
Perioden för nyteckning har pågått sedan i våras och pågår fram till säsongsstart. Än är det inte försent att säkra sin plats till den kommande säsongen, men i och med att vi släppt försäljningen av lösbiljetter behöver du kontakta oss för att boka plats. Kontakta oss på uppgifterna nedan. 

Förlängning/nyteckning - funktionärskort
Du som är funktionär inom föreningen som haft sittplatskort kan inte förlänga eller köpa säsongskort via den ordniarie säsongskortsbokningen. Kontakta oss på uppgifterna nedan så hjälper vid dig med antingen förlängning och nyteckning. 

Frågor/mer info

Om du har ytterligare frågor om våra säsongskort, priser eller annat om säsongskortsköp är mycket välkommen att kontakta oss på [email protected] eller på telefon 0491-38 22 00. 

Copyright © 2015-2018 IK Oskarshamn

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB