Svenska Spel

BILJETTINFORMATION

Vi säljer biljetter till våra matcher både på webben, hos ICA Maxi och i matchkassan vid Be-Ge Hockey Center. Köper du din biljett i förköp (senast 1h innan matchstart) får du vårt lägre förköpspris på alla biljetter. För ytterligare information om våra biljetter, kontakta kansliet. 

Biljettpriser

Priskategori Webb/Förköp Arenaköp på plats
Sittplats 170kr 200kr
Sittplats, barn/ungdom (0-19 år)    Se familjebiljetter 100kr
     
Ståplats 120kr 140kr
Ståplats, ungdom (8-19 år) 70kr 80kr
Ståplats, barn (0-7 år)  Gratis Gratis

Här köper du biljetter

Via webben - Du köper enklast våra biljetter på internet, där du själv i lugn och ro kan välja plats och sedan får biljetterna mailade till dig. E-biljetten skriver du antingen ut och tar med dig till arenan, eller så visar du upp en mobilanpassad biljett direkt i din smartphone. Du vet väl om att biljetterna alltid är billigare på webben, oavsett när du köper dem? Klicka HÄR för att komma till internetbokningen. 

Hos ICA Maxi - Hos ICA Maxi kan du köpa biljetter i förbutiken där du får dem utskrivna och direkt i handen. Förbutiken är öppen under ICA Maxis ordinarie öppettider. Fram till 1h innan matchstart får du förköpspris på alla våra biljetter.

Biljettkassan - I biljettkassan vid Be-Ge Hockey Center säljer vi biljetter från 1h innan match. Här gäller alltid arenaköpspriserna som är något dyrare än om du köper biljetterna i förköp. 

Familjebiljetter

Vi är väldigt måna om att du och din familj ska kunna gå på ishockey allihopa till förmånliga priser. På vår familjeläktare på sektion K sitter ni i lugn och ro tillsammans med andra familjer där ni dessutom har ett Kids Corner direkt bakom sektionen.

Grundtanken är att en vuxen och ett barn/ungdom (t.o.m. 19 år) ska kunna gå på ishockey för samma pris som för en vuxen till ordinarie pris. Såldeles betalar barn/ungdom 50kr och vuxen 120kr. På vår externa bokningssida för familjebiljetter klickar ni enkelt i hur många vuxna och hur många barn/ungdom ni är. Upp till och med två vuxna per familj kan gå till rabatterat pris.

biljetter.ikoskarshamn.se/familj kan du läsa mer om vårt familjeerbjudande samt lägga din bokning. 

Biljettkampanjer

Under säsongens gång kan det dyka upp en och annan biljettkampanj för att stärka intresset och locka nya besökare till Be-Ge Hockey Center. Det kan vara ännu billigare familjebiljetter, "ta med en kompis för halva priset" eller "gå på två matcher - betala för en". Våra biljettkampanjer nås i allra vanligaste fall endast via internet och separata bokningssidor. Självklart kommunicerar vi dessa via hemsidan, sociala medier och/eller vår smartphone-app.

Pågående erbjudanden/kampanjer:
Skiftpotten, läs mer här - http://biljetter.ikoskarshamn.se/skiftpotten

Bortaklack

Sektion E är vår ståplats för bortasupportrar. Eftersom att biljetterna till bortastå främst är avsedda för gästande klubbs supporterklubb och deras arrangerande resor släpps biljetterna till bortastå inte förrän kl 08:00 på matchdagen. Biljetter till bortastå kan även köpas direkt i biljettkassan vid arenan. 

Arenakarta

Klicka på bilden för att förstora den


Sektionerna F till I är våra VIP-sektioner. Biljetter till dessa sektioner kan endast köpas av företag. Vill ditt företag köpa biljetter? Kontakta oss på bokning@ikoskarshamn.se.


Copyright © 2015-2016 IK Oskarshamn

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB