Svenska Spel

ISPREMIÄR: På måndag tar vi de första skären

Publicerad: 2017-07-26 12:07

Vi skriver endast slutet av juli i kalendern, men det har äntligen blivit dags. Måndagen den 31 juli kl 19:00 bjuder vi in till den årliga ispremiären i Be-Ge Hockey Center för spelarpresentation, interntävlingar, autografskrivning och intervjuer. 

Det är måndagen den 31 juli klockan 19:00 som ska skrivas in i kalendern. Det är nämligen då vi för försöka gången den här säsongen slår upp dörrarna in till Be-Ge Hockey Center för den årliga ispremiären med en komplett spelarpresentation, tillhörande kringaktiviteter och intervjuer. 

För du väl inte missa att höra det senaste från nye sportchefen Per Kenttä? Eller nye tränaren Björn Hellkvists tankar inför säsongen? Kommer Filiph Engsund vara snabbast på rören i år igen, eller det någon av nyförvärven som ska få imponera? 

Vi beräknar att aktiviteterna på isen pågår till ca 20:20. Därefter kommer spelarna att kliva av isen och göra sig redo för en autografskrivning i foajén. Då får du en chans att träffa alla gamla och nya ansikten samt att ta bilder och autografer. 

Varmt välkomna till premiären av säsongen 2017/2018! 


 
Viktor Ekström
IK Oskarshamn
 

Copyright © 2015-2018 IK Oskarshamn

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB