Svenska Spel

Finske forwarden lämnar IK Oskarshamn

Publicerad: 2017-11-08 16:36

I juli presenterade finske Roope Ranta som ett spetsförvärv till IK Oskarshamn från tyska SC Riessersee. Under eftermiddagen har det blivit klart att partnerna väljer att avsluta sitt samarbete med omedelbar verkan. 

IK Oskarshamn har under eftermiddagen i samförstånd valt att avsluta kontraktet med 29-årige finske forwarden Roope Ranta. Efter att ha varit poängbäst i laget under försäsongen med sina två mål och tre assist har tyvärr produktionen under grundserien tyvärr uteblivit. Idag har partnerna enats i samförstånd om att bryta kontraktet. 

– Tyvärr, måste jag säga. Både vi och Roope hade hoppats på mer produktion och han såg bra ut under försäsongen, men i grundserien har det tyvärr inte lossnat för honom. Idag har vi tillsammans valt att avbryta samarbetet och det är inga hard feelings någonstans. Roope har varit professionell och krigat under hela hösten, kommenterar sportchef Per Kenttä. 

Under sin tid i laget hann finländaren med elva matcher och fyra assist. IK Oskarshamn önskar Roope Ranta lycka till i den fortsatta hockeykarriären. Kontaktet avslutas med omedelbar verkan. 

 
Viktor Ekström
IK Oskarshamn
ROOPE RANTA
Roope Ranta
  • Född

    1988-05-23

  • Längd

    172 cm

  • Vikt

    72 kg

  • Profil »

 

Copyright © 2015-2018 IK Oskarshamn

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB