Svenska Spel

BAUER Hockey levererar i ytterligare tre år

Publicerad: 2017-05-10 09:04

IK Oskarshamn har tecknat ett treårigt samarbetsavtal med världsledande hockeytillverkaren Bauer Hockey. Avtalet innebär att Bauer Hockey blir officiell samarbetspartner för sportutrustning till både elit- och ungdomsverksamheten.

Parterna har jobbat tillsammans sedan många år tillbaka, men efter den här säsongen gick samarbetsavtalet med såväl Ting Hockey som Bauer Hockey ut. Vi har sedan tidigare kunnat berätta att Ting Hockey förlängt sitt avtal som leverantör med ytterligare tre år - nu är det även klart att Bauer Hockey förlänger sitt avtal på samma premisser.

– Bauer har stöttat och hjälp oss under många år nu och vi har jobbat för att hitta vägar för ett fortsatt samarbete. När det gäller hockeyskydd, skridskor, klubbor och all annan utrustning vill vi inte kompromissa. Då vill vi jobba med dem som är bäst, säger Martin Åkerberg, klubbchef, IK Oskarshamn. 

– Vi är väldigt glada och stolta över det nya samarbetet med IK Oskarshamn. Det är en väldigt professionell förening med en stor passion för att utveckla sporten i regionen - en passion som vi delar och ser fram emot att vara delaktiga i, säger Marcus Johnsson, Senior Marketing Manager hos Bauer Hockey.

 
Viktor Ekström
IK Oskarshamn
 

Copyright © 2015-2017 IK Oskarshamn

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB