Svenska Spel

Publikinformation: Säsongens första träningsmatch

Publicerad: 2017-08-08 10:19

Säsongens första match närmar sig med stormsteg. På torsdag gästas Be-Ge Hockey Center av division 1-laget Kristianstad IK, som spelade kvalserie till HockeyAllsvenskan i våras. Här finner du all nyttig information inför matchen. 

Vuxen: 80kr (18 år eller äldre)
Ungdom:
Fri entré (0-17 år)
Säsongskort PREMIUM: Fri entré
Scania-passerkort: Fri entré

Sektion A och D avspärrade
På grund av förberedelser för sargbytet som genomförs början av september är sektionerna A och D avspärrade i Be-Ge Hockey Center. Den bortre långsidan, mot fotbollsarenan, sektionerna B och C samt nya sektion M kommer att vara öppna för fri sittning. 

Inträde betalas direkt i dörren
Det går inte att förköpa biljetter eller förboka plats till matchen. Inträde löses direkt i dörren, antingen med kontanter eller kort. Väl inne i Be-Ge Hockey Center kommer sektionerna A och D att vara avspärrade pga sargbytet. 

Säsongskort PREMIUM ger fri entré
Du som har PREMIUM-paket på ditt säsongskort har fri entré till försäsongens samtliga träningsmatcher. Ditt säsongskort finns att hämta på kontoret i Be-Ge Hockey Center från och med tisdag 8/8 samt i entrén i samband med träningsmatcherna. 

Scania-passerkort ger fri entré
Precis som förra säsongen så är Scania Oskarshamn försäsongspartner till IK Oskarshamn. Du som är anställd på Scania tar med ditt passerkort och visar detta i entrén. Observera att det endast gäller passerkort utfärdade av Scania med Scanias logga på. 

Matchen webbsänds på LiveArena
IK Oskarshamn kommer att webbsända samtliga träningsmatcher för den som inte kan närvara i Be-Ge Hockey Center. Sändningarna kommer vara fullskaliga med kommentator. Matchen mot Kristianstad IK hittar ni HÄR.

Bortasupportrar
Gästande supportrar hänvisas till vanliga huvudentrén till Be-Ge Hockey Center som ligger mot Döderhultsvägen 5. Parkering finns framför huvudentrén men i något begränsad skala. 

Observera: Våra ordinarie säsongskort har fri entré till en av våra träningsmatcher i Be-Ge Hockey Center. Den vi valt ut är matchen mot Troja-Ljungby den 8 september. 

 
Viktor Ekström
IK Oskarshamn
NÄSTA HEMMAMATCH

Försäsongspartner

 

Copyright © 2015-2018 IK Oskarshamn

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB