Svenska Spel

Missa inte Hockeygalans efterfest

Publicerad: 2017-03-12 12:45

Det är nu mindre än en vecka till den första Hockeygalan. Du missar väl inte efterfesten på Badholmen tillsammans med A-lagstruppen och alla våra gäster? Givetvis helt fri entré.

Vi kan nu med glädje presentera Hockeygalans efterfest. Hockeygalan äger rum lördagen den 18 mars på Badholmen Restaurang och drar igång kl 18:00. Nu har alla en chans att vara med på galans efterfest. 

Stora delar av A-lagstruppen med ledarstab kommer att vara på plats - och det blir både liveband och galapriser i Badholmens barer. Självklart är även Badholmens ordinarie matservering också igång, vilket gör att det går att beställa allt från hamburgare, oxfilé och fisk precis som vanligt. 

Hockeygalan avslutas runt kl 22:00 och därefter är det fritt för alla att ansluta till vår efterfest - det vill du inte missa! 

Du glömmer väl inte att lägga din röst på "Fansens val av Årets spelare"? Det är supportrarnas pris till den spelare som varit bäst under säsongen. Lägg din röst här ute till höger. 

- - - - - 

Vill du boka plats till Hockeygalan? 
Än har vi platser kvar till galan där vi serverar en härlig trerättersmeny, delar ut mängder av priser och bjuder på storslagen underhållning. Priset är 495kr exkl moms och din bokning görs på [email protected]. Om du vill läsa mer om Hockeygalan kan du göra det HÄR.

 
Viktor Ekström
IK Oskarshamn
RÖSTA PÅ ÅRETS SPELARE

 

 

Copyright © 2015-2018 IK Oskarshamn

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB