Svenska Spel

Säsongskortsförsäljningen är igång - säkra din plats!

Publicerad: 2017-05-08 13:08

Vill du vara säker på att inte missa en sekund av IK Oskarshamn i vinter? Vill du ha förmåner och mervärden i samband med våra matcher? Eller vill du bara vara garanterad en sittplats? Skaffa dig ett säsongskort för säsongen 2017/2018. 

Säsongskortspriserna och paketeringen av vårt tillvalspaket PREMIUM är nu klart och redo att presenteras. Grundmodellen och prissättningen är i det närmaste identisk med förra säsongen förutom att både grundpaketet och PREMUM-tillvalet är spetsade med ytterligare komponenter för att tilltala så många som möjligt.

VÅRA SÄSONGSKORT
Ordinarie säsongskort
Vill du ha grundseriens alla matcher utan några större krussiduller eller konstigheter? Då är det vårt ordinarie säsongskort som är rätt för dig. 

Säsongskort PREMIUM
Vårt tillspetsade alterantiv är för dig som önskar mer av allt, och dessutom en chans att tjäna in pengar på ditt säsongskort tack vare våra mervärden både i Be-Ge Hockey Center men också hos våra partners. 

Familjesäsongskort
Ett prisvärt alternativ för er som familj, där en vuxen + en ungdom köper säsongskort för samma pris som en vuxen till ordinarie pris. Till säsongen 2017/2018 kommer en ny sektion med stolar byggas i Be-Ge Hockey Center. Det gör att McDonalds familjeläktare numera finns på sektion M.

FÖRLÄNGNING/NYTECKNING
Förlängning - befintlig kund
Du som hade säsongskort under säsongen 2016/2017 har platsen reserverad till och med den 30 juni. Du bör också ha fått en personlig inloggning till säsongskortsbokningen antingen via mail eller brev. När du loggar in hämtas din plats/dina platser som du hade förra säsongen. Du loggar in HÄR

Har du inte fått din inloggning? 
Testa att fylla i din mailadress på sidan och begär nya uppgifter. Om det fortfarande inte fungerar är du självklart välkommen att kontakta oss på uppgifterna nedan. 

Nyteckning - ny/nygammal kund
Du som inte hade säsongskort under den förra säsongen kan redan nu boka plats på lediga platser i Be-Ge Hockey Center. Den 1 juli släpper vi sedan upp alla icke-förlängda och dessa blir då även tillgängliga. Säkra din lediga plats redan idag. Klicka HÄR och välj "Teckna nytt säsongskort". 

Förlängning/nyteckning - funktionärskort
Du som är funktionär inom föreningen som haft sittplatskort kan inte förlänga eller köpa säsongskort via den ordniarie säsongskortsbokningen. Kontakta oss på uppgifterna nedan så hjälper vid dig med antingen förlängning och nyteckning. 

FRÅGOR/MER INFO
Om du har ytterligare frågor om våra säsongskort, priser eller annat om säsongskortsköp är mycket välkommen att kontakta oss på [email protected] eller på telefon 0491-38 22 00.

 
Viktor Ekström
Biljett- och publikansvarig
SEKTIONER OCH PRISER


Klicka HÄR eller på bilden för att göra den större. 

SÄSONGSKORT - DETTA INGÅR


Klicka HÄR eller på bilden för att göra den större. 

 

Copyright © 2015-2018 IK Oskarshamn

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB