IKO-Sundsvall 100323

TILLSAMMANS bygger vi ett vinnande lag!

Som samarbetspartner till IK Oskarshamn är eller blir du mer än en spelare i laget - du är en nyckelspelare som genom ditt engagemang gör det möjligt för oss att satsa vidare.

Samarbeta med IK Oskarshamn och få en kostnadseffektiv marknadsföringskanal för att förmedla ert budskap och varumärke. Arenareklamen kan ses som en fullgod marknadsaktivitet eller som ett komplement till den kommande, pågående eller avslutade reklamkampanjen.

Du får också tillgång till en attraktiv mötesplats - vår arena. Här kan du, på ett naturligt och trevligt sätt, förädla relationerna med nya som gamla kunder, leverantörer eller medarbetare.

Många företag har förstått vikten av att exponera sitt budskap och varumärke i positiva sammanhang i media. Ett samarbete med IK Oskarshamn ger ditt företag möjligheten att synas tillsammans med Oskarshamn attraktivaste elitidrottsverksamhet. 

Vi har i år ett starkare lag än på mycket länge och hoppas på goda framgångar när serien väl drar i gång i mitten på september. Vår ambition är att under säsongen bli mer stabilt som allsvenskt hockeylag och förhoppningsvis kunna vara med och kriga om playoff-platserna till årets kvalserie. Vårt engagemang i det lokala hockeygymnasiet utvecklas för varje säsong och våra ambitioner med detta är att förbättra utvecklingsmöjligheterna för våra ungdoms- och juniorlag.

Kontakta oss...
...vi har lösningar för både det stora och det lilla företaget.

IK Oskarshamn LogotypMATS LINDSTRÖM
Marknadschef
Tel 072-222 24 12
mats@ikoskarshamn.se

MARTIN SVENSON
Kanslichef

Tel 070-23 43 823
martin@ikoskarshamn.se